Újjászületés workshop

0
96

Talán te is hosszú évek, évtizedek óta küzdesz ugyanazzal a problémával – és nem tudsz megszabadulni tőle. Egy kapcsolat, ami mérgezi az életedet, egy konfliktus, amitől nem tudsz szabadulni, bumerángként visszatérő helyzetek, amik újra meg újra megesnek veled.

Sok kliensem keres meg makacs és fajsúlyos témákkal.

Vannak, akik már hosszú évek, évtizedek óta küzdenek ugyanazzal a problémával. És még mielőtt felsőbbrendűen legyintenénk rájuk, hogy “önismeret meg tudatosság és bezzeg…!”, nézzünk kicsit magunkba.

Talán Te is olvastál néhány könyvet vagy cikket, esetleg részt vettél már önismereti kurzuson, egyéni terápián vagy kipróbáltál ezt-azt a problémáiddal kapcsolatban, de még nem változott semmi. Talán úgy érzed, hogy mindent megtettél, de nem változott semmi.

Mit is kezdjünk ezekkel a szűnni nem akaró problémákkal?

Ez még engem, a gyakorlott szakembert is elgondolkodásra késztet. Hiszen a legtöbben már elfáradtak és úgy érzik erejük kimerülőben van.

Most, hogy itt a tavasz, minden pici sejtünkben érezzük az újjászületés lehetőségét. Amint kisüt a nap, azonnal dalra fakadnak a madarak és valahogy nekünk is hirtelen jobb kedvünk lesz, ugye?

Remek apropó ez arra, hogy újjászülessünk. Ebben segít ez a program.

Kinek való az Újjászületés program?

  • Ha nincsen párkapcsolatod és szeretnél rátalálni,
  • Ha van párkapcsolatod, de rosszul érzed magad benne,
  • Ha nem tudsz kilépni egy nehéz kapcsolatból,
  • Ha kerülöd a konfliktusokat és emiatt nem tudsz kiállni magadért,
  • Ha nem tudsz kiállni magadért a munkahelyeden,
  • Ha Te vagy a családban a fekete bárány.

Ezeknek a problémáknak az okai gyakran a fogantatás és születés körülményeire vezethetőek vissza. Különösen megfigyelhetőek olyanoknál, akiket fiúnak vártak és lányok lettek, vagy fordítva vagy egyáltalán nem is várták őket. Sőt, a császármetszéssel születettek is gyakrabban küzdenek fent felsorolt valamelyik nehézséggel.

Kinek NEM való az Újjászületés program?

  • Ha nem bízol a változásban,
  • Ha minden tökéletesen működik az életedben,
  • Ha nem akarsz hozzájárulni mások boldogulásához.

Mi fog történni a workshopon?

Csoportban dolgozunk, mégis egyedül.

A délelőtt folyamán az eddigi elakadások okainak feltérképezésével foglalkozunk:

1. összeszedjük mindazt, ami megérett a változásra, és önmagunk vagy mások hibáztatása helyett kinyerjük belőle a tanulságokat.

2. Majd egy rövid rituáléval megteremtjük helyét és méltóságát a múltunkban. Biztonságban leszel, vezetlek.

3. Ezután meghatározzuk, hogy mit szeretnénk másképpen ezután az életünkben, hiszen csak így lehet látványos a változás.

Ilyen alapos előkészítés után pedig megszületünk újra, bizony.

Ehhez szükségünk lesz majd egymásra és a befelé figyelésre, hiszen a szó szoros értelmében végigmegyünk a szülőcsatornán. Csodák születések tanúi lehetünk majd, meglátod!

Mire számíthatsz?

A korábbi Újjászületés workshopokat követően csodás változásokról számoltak be a résztvevők. Volt, aki a pánikbetegséggel küzdött és a tünetei jelentősen javultak, volt aki 36 évesen végre önálló életet kezdett és elköltözött a szülői házból, volt, aki babát tudott vállalni.

Nem szeretsz csoportban dolgozni?

A workshopon mindenki a saját folyamatát viszi, éli. A csoporttagjai csupán “biodíszletei” egymásnak. A hangulat támogató, meghitt és szeretetteljes. Mindennek helye van, kivéve az ítéleteknek és a véleményeknek. Nem adunk egymásnak tanácsot sem.

Mit hozz magaddal?

Hozz egy jegyzetfüzetet, tollat és egy polifoam matracot! Kényelmes ruhában gyere, vagy hozz magaddal tréningruhát, olyat, amiben jól érzed és el tudod engedni magad!

Hol lesz?

A pontos helyszínről írásban értesítem a jelentkezőket.

Mikor lesz?

2020. március 21-én 10 órától várhatóan 17 óráig tart a program.

Mennyibe kerül?

Br. 15.000 Ft előreutalással. A workshopon legfeljebb ..fő vesz részt, mert így tudunk hatékonyan dolgozni és így lesz kellően intim a hangulat, valamint ez biztosítja, hogy a résztvevőkkel személyesen is együtt tudok dolgozni majd.

Drágának találod?

Mi lesz az ára annak, ha nem változik az életed? Mi történik, ha a korábbi, évek óta magaddal hurcolt problémáid megmaradnak? És milyen lesz, ha végre leteheted a terhet és megszabadulsz tőlük? Ha boldogan élhetnél tovább önmagad 2.0 verziójaként. Na, ugye, hogy így már nem is olyan drága? 😉

Válassz egy új életet, jelentkezz most!

Szeretettel várlak.

Jelentkezés az eseményre