Szex libris avagy kié a tested?

0
178
Szex libris

Az alaptanfolyam már elérhető online formában is. Ha érdekel, ne habozz, írjál, és már küldöm is az anyagot. Hamarosan kiírom a haladó testtanfolyam időpontját, amit egy exkluzív, 2,5 napos tanfolyam fog megkoronázni.

Addig is egy mindannyiunkat foglalkoztató témáról tartok előadást: Szex libris avagy kié a tested?címmel, amelyre ezúton is szeretettel invitállak.

Az előadáson részt vehetsz személyesen vagy meghallgathatod online illetve felvételről is.
Kérdéseidet a szokott formákban elküldheted előre a jelentkezéseddel együtt vagy felteheted az előadás közben a chat ablakban.

JELENTKEZEM

Minden amit el szeretnék mondani nektek, a tőletek hallottakon alapul.

A témához kapcsolódó rengeteg fantasztikus, zseniális, korszakalkotó gondolatom mellett, örömmel beszél(get)nék arról, ami titeket konkrétan érdekel, kedves Útitársaim, ezért erősen buzdítalak benneteket arra, hogy küldjétek a kérdéseket, az elakadásokat, a megoldásra váró élethelyzeteket.

Sőt, tegyétek ezt annak tudatában, hogy ezzel mások hasonló nehézségein is könnyíthettek – természetesen név nélkül. Mert bár mindannyian egyediek és megismételhetetlenek vagyunk, a megéléseink nagyon is hasonlóak egy-egy nehéz élethelyzetben.
Nektek is feltűnt már, ugye? 🙂

Szóval: tisztítunk, oldunk, gyógyítunk, tabukat döntünk,  és választunk valami a korábbinál nagyszerűbbet a testünkkel és a szexualitásunkkal kapcsolatban. Jössz? Gyere!

Ha nem jössz, lehet, hogy minden marad a régiben. Úgy is jó!

De mi van, ha valami fantasztikus is elérhető számodra?

Találkozzunk július 4-én este 7 órakor személyesen vagy az éteren keresztül, és nyissunk ki egy új valóságot a testünk számára!


Helyszín: Szemere u. 21, Budapest, 1055
Részvételi díj: 10000Ft

There are no upcoming események at this time.


Jelentkezés az eseményre

Közelgő workshopok:

There are no upcoming események at this time.