Pénzteremtés – könnyedén

0
144
Pénzteremtés

Ezen a kurzuson feltárjuk, hogy mi akadályozott téged eddig vágyaid valóra váltásában. Meglepő dolgokat fogunk találni… Minden nézőpont, hitrendszer és érzelem előkerül majd, ami a sikeredet aláaknázza.

Hogy mik lehetnek ezek?

Például a szegénységtől való félelem, a múltbeli pénzügyi döntések megítélése vagy az a gondolat, hogy ha túl sok pénzed lesz, egyedül maradsz, mert nem fogad majd be az a környezet, ahová jelenleg tartozol.

JELENTKEZEM

Résztvevők visszajelzései:

Drága Hédi – egész délután azon töprengtem, hogy mit is írhatnék, és ne tűnjön elcsépeltnek a Hálás Köszönet. Amit érzek, hogy minden pillanatát megérte a várakozásnak, ez egy olyan tanfolyam volt, ami Világokat nyitott meg bennem, még nem mindegyiken érzem azt, hogy belépnék, de megadtad a választási lehetőséget, hogy bármikor beléphessek. Könnyed most minden – még kavarognak bennem a régi minták és érzem ezt, de ami fura és imádom, hogy utoljára ilyen nyugodtan és jól Londonban éreztem magam, most meg a családommal és ez csak az első nap. A Thetát az Accessel könnyeddé és szabaddá tetted – nagyon érdekes volt, nem tudom szavakba önteni az az igazság. Nagy érdeklődéssel várom a fejleményeket. Ezt most igaznak élem meg – ami most nagyon inspirál, hogy egy olyan csodás Hédi áll mindezek a tudások mögött akiben benne van a szabadság, a nyitottság, a szeretet, a kétely, a kíváncsiság, a jövő/múlt/jelen, a ragyogás és az alázat. Még egyszer hálás köszönet Mindenért!

Kinga, Maglód

Számomra nagyon érdekes, hasznos és gazdag volt ez a tanfolyam. Meglepődtem, hogy a pénzzel / bőséggel / sikerrel / teremtéssel kapcsolatosan milyen sokszor előjöttek bennem olyan programok, beakadások, családi és történelmi minták, amiket már a korábbi képzéseken Is megtaláltunk és más aspektusokból tisztítottunk. Mindez Héditől megszokott könnyedséggel, hatékonysággal és mélységgel, alapossággal feldolgozva, támogató csoport közegben igazán felszabadító volt. Mindenkinek szívből ajánlom!

Tamás, Budapest

És ez csak néhány a lehetséges sok közül, amiket beazonosítunk, kitisztítunk és lecserélünk. Egy biztos, a dolgok minden esetben szédületes iramban meglódulnak az életedben.                                                         

Ha szeretnéd megtapasztalni a jólétet, jelentkezhetsz most!


Helyszín: Szemere u. 21, Budapest, 1055
Részvételi díj: 48000Ft

There are no upcoming események at this time.


Jelentkezés az eseményre

Közelgő workshopok:

There are no upcoming események at this time.