Nekem írtátok - Asylum, a lélek-fogadó


Nekem írtátok, köszönöm :)
 
Nagyon hasznos és jó volt a tegnapi előadás, beszélgetés. Ilyenkor a megerősítés mellett azért ott van az is, hogy mennyit és hova lehetne még fejlődni :) 
Csodálom azt, hogy te milyen tudatosan éled az életed. Tudom, sok gyakorlás van mögötte, és remélem most lesz időm és energiám újra ezt a vonalat erősíteni az életemben. Mindenestre a tegnapi előadás a kezdő lökést megadta hozza :) 
Zsuzsanna, a Szabad szülő, boldog gyermek c. előadás egyik résztvevője
comments

Drága Hédi,

Első sorban boldogságos, megújulós, könnyed új évet kívánok!

Kicsit el vagyok tűnve mert úgy éreztem, hogy a bokatörésem egy üzenet volt, és végre el kezdtem felfedezni magam és használni az összes eszközt amit tudok. Azóta nagyon nagy változások történtek és lassan megtanulok félelem nélkül varázsolni (testem is változik). 

Eddigi csodák:

A munkaköröm teljes átformálódása (semmit nem csináltam, csak jönnek a változások), 

a kis gyógyító mühelyem 950 000 Ft-ot hozott tavaly, és eddig el sem ismertem csak úgy ott volt. Milyen csoda lesz, ha végre felvállalom? J - folyamatban van. 

Gyerekek és a férjem leválasztása magamról és a fura nézőpontjaimról. Azóta a párkapcsolatunk virágzik, és nagyon könnyű lett minden területen. Imádat van és a gyerekekkel is J Az utóbbit tudom figyelni, hogy mi az, ami hozzájárulás az életükhöz – igen néha ordibálok, de az is kell vagy inkább választják hisz szólok előre. 

Entik elismerése is folyamatban van annyira, hogy egy autót hozott – olyat, hogy a férjem el sem hiszi, hogy ez lehetséges és most az övé! 

Nem végeztem kurzust, csak Barst, de rengeteget tanultam tőled meg folyamatosan a csoportokból, youtube-ról és Shannon O’hara ingyenes csoportjából. Tanfolyam majd következik – de nem az alapozó, hanem az enti alapozó.

Ezt mind – mind Neked köszönhetem! Mindig velem van a tanításod és az útmutatásod. 

Nagyon hálás vagyok, hogy a Mentorom vagy és egy csodás példakép az életemben. Nem is tudom hol tartanék, ha nem találtam volna Rád! Ismételten Hála, Köszönet és Imádat! 

Millió puszi és ölelés - Linda

comments

Nagyon köszönöm, szuper volt a tegnapi facilitálás. Végre sikerült elérni, hogy úgy tudok a “mi az, amit szeretnék”ről gondolkodni, hogy nem társul hozzá, az a nyomás, hogy hogyan fog az pénzt termelni. Rájöttem, hogy eddig csak azon tudtam gondolkodni, hogy mi az, amivel pénzt szeretnék keresni.

S. Viki

comments

Hédi Drága!Küldök egy kis visszajelzést az együtt töltött időről és a következő napok hatásáról.

Rendkívül élveztem minden egyes együtt töltött pillanatot.
Úgy éreztem, hogy könnyedén, egységben és gyorsan haladunk.
A „zsidóságommal „ kapcsolatos érzetekről teljesen elment a töltés. Semlegessé vált.
A kirekesztettség is oldódik, mintha tisztább lenne a kép. Levegőhöz jutottam.
A mondat , amit lediktáltál, zsigerivé válik és hat is!
A tisztító mondatot is használom.
A testemben jelentkező fájdalmakra is használom a „tanultakat” !
Működtetem az „érdekes nézőpont”-ot , másokkal és magammal kapcsolatban is.

Szóval: nagyon köszönöm, élvezem a hatását.

Egy picit Rólad:
Te vagy a pszichológus ismerőseim között az egyetlen, akinek, legalábbis én így látom, alul, felül rendben van az élete, és ez nagy dolog!
Hihetetlenül szép, nőies, ugyanakkor határozott és erős vagy.
Mindig megcsodállak, ezt is köszönöm.

Edina, Budapest

comments

"Mindig emelkedett lesz az a napom amikor veled vagyok, most is így történt. Szeretnék egyszer több időt a társaságodban tölteni, remélem majd összejön."

Köszönöm a törődést,
R. Kriszta

Nagyon örültem, hogy tegnap Nálad lehettem, ismét feltöltődtem és nem is tudom szavakba foglalni, hogy mennyire élvezem, hogy a világról alkotott szemléletem  megint nem "szokásos" módon változik, s nyílnak meg "csatornák" és "utazom", kóstolgatom-próbálgatom a tegnap hallottakat azóta is, hogy beszéltünk róla. Kész "drog" ez a késztetés!Ezúton is köszönöm szépen a "tanítást", a rávezetést!:)
D. Lili

 

 
 
 
comments

"Drága Hédi! Csak azóta tudom, hogy milyen erős, kreatív és bölcs vagyok, amióta Önhöz járok. Köszönöm."

Sz. Tamás

 

 

 
 
 
comments

"Te vagy, aki eljutattott önmagamhoz! Szívemből kívánom mindenkinek ezt az érzést, aki hozzád jár. Köszönöm."

S. Laura

 

comments

"Köszönöm, hogy Hozzád vezérelt az Élet!Nagyon sokat változtam, változok a közös munkánknak köszönhetően. Boldog vagyok nagyon! Másképp látom a világot, a világom. Köszönöm. Csak valamiért úgy éreztem, ezt meg kell írnom Neked."

G. Kata

 

comments

Szia Hédi,

hogy vagy? mostanában annyiszor eszembe jutsz, hogy gondoltam írok Neked.

Remélem az angyali erőd, a humorod, és az a csuda klassz energiád továbbra is veled vannak és segítik az embereket...és Téged! :)

Azt hiszem még soha nem írtam le neked, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy az elmúlt két és félévben olyan mentor volt mellettem, mint Te!

Nagyon sokat tanultam tőled. Szeretni, figyelni, hallgatni, másképp látni...

Tudod, a mai napig emlékszem az első alkalomra, mikor találkoztunk. Azt mondtad, akkor vágjunk bele, ha tényleg vállalom. Ha tényleg 100% oda teszem magam.

Te pedig ott leszel mellettem, ha megbotlom, ha kell, akkor kicsit 'megvilágítod' az előttem álló utat.

Az erő, életszemléletet és a fény, amit adtál...amit megmutattál nekem, hogy itt vannak belül, a legszebb útravalók!

Köszönöm Neked. Tiszta szívből :)

Ölellek,

Ági

comments

Drága Hédi!

Még javában borzongok az élménytől.Csodálatos volt. Gyönyörűt alkottál.Hálás vagyok érte.

Laci

 

 

comments

Egyszerűen csak tudd, hogy nagyszerű embert, kivételes nőt, mélytudású terapeutát és feltehetően türelmes, bölcs édesanyát ismer meg az, aki Veled találkozik, találkozhat! Engem örömmel tölt el, hogy köztük lehetek!

Tünde

 

 

 
comments

Köszönöm Hédi!!! A segítségeddel visszakaptam, amit már majdnem elfelejtettem. Az elfogadó türelmességet... és az erőt együtt, óriási szeretet-gombócba csomagolva. :)))

Judit  

 

comments

Drága Hédi! Kívánok Neked Istentől áldott, örömben, szeretetben és bőségben gazdag 2017-es évet. Köszönöm, hogy megvilágítottad az utamat, amelyre ráléptem, szeretettel kísértél és támogattál az elindulásban. Eddigi életem egyik legmeghatározott tapasztalása volt, hogy Te voltál a segítőm a szenvedésben, amelyben Hozzád fordultam. Remélem azért alkalmasint fogunk kapcsolódni még ? Szeretettel: Zita

Nem tudom, mennyire érzed az ilyesmit, de nagyon sokat gondoltam Rád múlt héten! Szerettem volna megköszönni a legutóbbi      találkozónkat - úgy érzem, igazán nagy változást segítettél elő. Szóval nagyon hálás vagyok a gyógyításodért! :)

   Nóra
  
comments

Kedves Hédi! 

Ma reggel (is) Te jutottál eszembe és az elmúlt 3 hónapban dolgozó röpke kis megjegyzésed a Napomat illetően :)
"Nem ismerem a saját színemet."-mondtam én.
"Nem is könnyű megismerni egy ilyen Napot."-válaszoltad.

Na, több se kellett nekem, ezt bizony szeretném megérteni - gondoltam.
Jelentem: kezdek jóban lenni a Napommal :)
28 évig vezekeltem, éltem úgy, mintha nem is magam lennék, mert abban éltem, hogy bűnös vagyok. Feloldódott az ál-bilincs, kinyitottam a kalitkám ajtaját. Persze, még azért félelmetes a kinti hatalmas világ, de a Napomhoz mindig vissza tudok menni feltöltődni, pihenni. Mint a Kis herceg a távoli bolygójára, csak azzal a különbséggel, hogy nekem van egy stégem a világhoz. :)
Nem szeretnék mindenáron hangos és társasági "sárga" személyiség lenni, sem árnyékban vergődni. Tökéletes rendet és eszköztárat kaptam a feladatomhoz. ???

2010-ben kezdtem ásni, mert nagyon nem voltam jól a bőrömben. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. ??❤

Boldog napot Neked!

Anita

comments
loader
febr.
21

2019.02.21 09:30 - 2019.02.21 17:00

márc.
7

2019.03.07 18:00 - 2019.03.07 19:00

Kedves Látogatóm,
szellemi utadon időről - időre melléd szegődöm, és néhány aktuális infóval segítelek.