Pénzteremtés könnyedén - Asylum, a lélek-fogadó


Pénzteremtés - könnyedén  

Penz

Résztvevők visszajelzései:

Drága Hédi  – egész délután azon töprengtem, hogy mit is írhatnék és ne tűnjön elcsépeltnek a Hálás Köszönet. Amit érzek, hogy minden pillanatát megérte a várakozásnak, ez egy olyan tanfolyam volt ami Világokat nyitott meg bennem, még nem mindegyiken érzem azt, hogy belépnék de megadtad a választási lehetőséget, hogy bármikor beléphessek. Könnyed most minden – még kavarognak bennem a régi minták és érzem ezt, de ami fura és imádom, hogy utoljára ilyen nyugodtan és jól Londonban éreztem magam, most meg a családommal és ez csak az első nap. A thetát az Accessel könnyeddé és szabaddá tetted – nagyon érdekes volt, nem tudom szavakba önteni az az igazság. Nagy érdeklődéssel várom a fejleményeket. Ezt most igaznak élem meg – ami most nagyon inspirál, hogy egy olyan csodás Hédi áll mindezek a tudások mögött akiben benne van a szabadság, a nyitottság, a szeretet, a kétely, a kíváncsiság, a jövő/múlt/jelen, a ragyogás és az alázat. Mégegyszer hálás köszönet Mindenért!

KInga, Maglód

Számomra nagyon érdekes, hasznos és gazdag volt ez a tanfolyam. Meglepődtem, hogy a pénzzel / bőséggel / sikerrel / teremtéssel kapcsolatosan milyen sokszor előjöttek bennem olyan programok, beakadások, családi és történelmi minták, amiket már a korábbi képzéseken Is megtaláltunk és más aspektusokból tisztítottunk. Mindez Héditől megszokott könnyedséggel, hatékonysággal és mélységgel, alapossággal feldolgozva, támogató csoport közegben igazán felszabadító volt. Mindenkinek szívből ajánlom!

Tamás, Budapest

Ezen a kurzuson feltárjuk, hogy mi akadályozott téged eddig vágyaid valóra váltásában.

Meglepő dolgokat fogunk találni... 

Minden nézőpont, hitrendszer és érzelem előkerül majd, ami a sikeredet aláaknázza.

Hogy mik lehetnek ezek?

Például a szegénységtől való félelem, a múltbeli pénzügyi döntések megítélése vagy az a gondolat, hogy ha túl sok pénzed lesz, egyedül maradsz, mert nem fogad majd be az a környezet, ahová jelenleg tartozol.

És ez csak néhány a lehetséges sok közül amiket beazonosítunk, kitisztítunk és lecserélünk. 

Egy biztos, a dolgok minden esetben szédületes iramban meglódulnak az életedben. 

Ha szeretnéd megtapasztalni a jólétet, jelentkezhetsz most.

 

comments
loader
febr.
21

2019.02.21 09:30 - 2019.02.21 17:00

márc.
7

2019.03.07 18:00 - 2019.03.07 19:00

Kedves Látogatóm,
szellemi utadon időről - időre melléd szegődöm, és néhány aktuális infóval segítelek.