Anya leszek - Asylum, a lélek-fogadó


 

Anya leszek c. tréning

szeptA minap kaptam a hírt, hogy úton van a legifjabb jövevény a Lélekfogadóba :) A bizonyosságot követő 5. percben már hívott is az újdonsült anyuka.

Mosolyogva tettem-vettem tovább, és közben gondolatban felidéztem az utat, amit eddig a pillanatig a kliensem megtett.

A könnyek elmosták az erőlködést, a felismerések nyomán tudatosság született, aminek eredményeként végre megérkezett az a szerelem, amelynek gyümölcse épp hírt adott magáról. 

Izgalmas út.

Aztán a baba felé fordult a figyelmem. Elkezdtem számba venni a Lélekfogadós babákat. Ő a 22. Mesterszám - jelentsen ez bármit is :)

Aztán kíváncsian feltettem a kérdést: vajon mit hoz ez a kis mester a Lélekfogadóba?

És elkezdett körvonalazódni bennem egy új program, amelyet a korábbi babák anyukáival bejárt út különböző, mégis nagyon hasonló állomásai ihlettek. 

Megkérdeztem a nőket, akik immár anya szerepben is tündökölnek, hogy mit adott nekik a velem való munka.

Íme egy a válaszok közül Nikitől, aki szintén sokat küzdött, mire a kisfia megfogant, majd megszületett:

"Várandósság - számomra a legnehezebb 9 hónap volt. Félelmek, aggodalom, kontrollvesztés - a legmeghatározóbbak a boldogság mellett. Mit adott nekem Hédi? És a csoport?

A félelmekkel szembenézni, az aggodalmat elfogadni, a kontrollt nem akarni annyira. És amikor kellett, mindig hallottam, hangosan kimondva, azon a hangon, amire fogékony voltam, hogy "Minden rendben lesz!" és amikor gyengültem, akkor mindig visszamehettem, és újra közelebb kerülhettem a nyugalomhoz. Úgy menni szülni, életet adni ezek után, hogy minden bizalmam megvolt abban, hogy minden jól lesz, mert éreztem az egész csoport támogató erejét, az valóban leírhatatlan. És tényleg nem féltem. Ott már nem. Ez nekem nem ment egyedül - de nem baj, mert olyan köteléket érzek azóta is ennek a csoportnak, persze főleg Hédinek az irányában, mintha valami láthatatlan védőhálóval rendelkeznék. Azt hiszem, mindenkinek más a nehéz ebben a csodában, amely az Anyaság maga és az odavezető út - az én gyógyírem az FNSZ lett.

Számos hasonló siker szolgált alapjául az ANYA LESZEK című tréningemnek.

Az anyaság az én életemben is az egyik legfontosabb szerep. Eddigi életem egyik legboldogabb pillanata, amikor egy könnyű és örömteli várandósság után megszületett a kisfiam. A szülés, a születés misztérium. Maga a csoda.

Ehhez az élményhez szeretnék hozzásegíteni minden nőt, aki választaná, de nem meri, aki elhitte, hogy nem képes rá, aki azt hiszi, hogy a teste nem teszi lehetővé, hogy megélje.

Várlak szeretettel a tréningre Téged is, ahol feltárunk minden olyan önszabotáló hiedelmet, blokkot, ami nem engedi, hogy anya legyél.

A tréning után sem hagylak magadra, hiszen, ahogy Niki is említette, a csoportnak fantasztikus támogató ereje van. Ezért rendszeresen tartok majd ú.n. Női Szalont, ahol az édesanyák és leendő édesanyák segítik egymást.

 

 

 

 

comments
loader
júl.
20

2019.07.20 10:00 - 2019.07.20 18:00

júl.
21

2019.07.21 10:00 - 2019.07.21 18:00

Kedves Látogatóm,
szellemi utadon időről - időre melléd szegődöm, és néhány aktuális infóval segítelek.