Korábbi cikkeink - Asylum, a lélek-fogadó


Önismereti tábor 1

Egy visszajelzés:

Drága Hédi, Tiha és Mindenki!

Csak azt tudtam előre, hogy remek lesz, hogy ez nekem nagyon sokat fog adni, hogy ott a helyem, ott akarok lenni. 

És mint kiderült, ennyi elég is volt.

Az első este legnagyobb lépése az volt, hogy fel mertem menni veletek a táncterembe – persze csak nézőnek! Aztán a kedvesen határozott noszogatás, a jó, akkor csak „sétáljunk” hatására – mentem. Jó tettért cserébe jól letapostam a Kedves lábát.  Mindenki látta, hogy milyen sokballábas vagyok. És mégis újra próbálkoztak, lazultam, segítettek, egy cseppet sem éreztem letolást, neheztelést – csak támogatást. 

És ez mindenben így volt. A gyönyörű, nyugodt környezet, a tanítás, melyet megerősített a tánc, a mozgás – egyszerűen lenyűgöző volt. Az első percekben még a megfelelni akarás, illetve a nem felelek meg, mit keresek itt??? – érzés volt bennem. S ez odáig változott a két nap alatt, hogy a legbelső, a legmélyebbre elásott fájdalmaim, félelmeim, titkaim „tettem be a közösbe”. És hihetetlenül élveztem a mozgást, a feladatokat, a tanulást, az együttlétet veletek, a tánc alapjait!

Milyen ajándékokat kaptam a két nap alatt magamtól és a többiektől? Figyelmet, tisztaságot, megengedést, elfogadást, nyitottságot, összhangot, egységet, erőt - ezeket írtam ott azonnal. 

Csodás volt minden!!! Csodálatos csoportban tanultam magamról, az emberekről, a kapcsolatokról. Sokkal stabilabbnak, nyitottabbnak, bátrabbnak érzem magam, mint előtte. 

Hálás vagyok Nektek, hogy megálmodtátok, megvalósítottátok ezt a pár napot, a tanítást, a terápiát! 

Köszönöm!!!

Judit

Önismereti tábor 2.0

modernface

2017. július 24. 17 órától 26-án 18 óráig.

Helyszín: Bölcske, Szent András kastély

Kedves, 
mondd, Te is gyakran hallod mostanában, hogy az emberek elveszettnek érzik magukat a kapcsolataikban, és nehezen találják a "szerepüket"? 
Esetleg olyan gyakran hallod ezt, hogy már magad is eltűnődtél azon, hogy vajon ez rád is igaz e?
A régi minták nem működnek, kényelmetlenek és korlátozóak.
Lehet, hogy valami új kell... 
Van egyáltalán új? 
Vagy elegendő újraértelmeznünk és komfortossá tennünk a régit? 

Két önismeretet és kommunikációt fejlesztő módszer segítségével újragondoljuk a szerepeket, hogy a játék könnyed és örömteli legyen. És ha tetszik, itt meg is tanulhatod az új szerepedet.
A műsoron tehát: argentin Tangó és pszichoTerápia.

Dramaturgok:
Tangó: Bogdán Tihamér, professzionális tanguero (jelentsen ez bármit is). 16 éve tanít külföldön és itthon, 2013 óta budapesti bázissal. 
Terápia: Bacsa Hédi, 18 éve megszállottan kutatja a lélek rejtelmeit, és kérésre a csomókat is oldozgatja. Teszi ezt bátor egyénekkel és szép nagy csoportokkal. Nagyon kedves hivatásos boszorkány, és mindig szép a cipője. (ezt Tiha írta rólam)

Árak:
A kastélyban 59 eFt/ fő.
A vendégházban 53 eFt/fő.
/szállas-ellátás-tangó-terápia benne van az árban/
Koránkelő kedvezmény június 20-ig történő befizetéssel: -10%.
Ha valamilyen diétád, allergiád van, kérlek tudasd velünk a jelentkezéskor.


Figyelem !! 
Jelentkezési határidő július 10 !!

 

Önismereti tábor 3.0

Tavaly nyár elején arra gondoltam, hogy  a sok-sok kedves útitársamnak, akik az önismeret rögös útját járják velem, lehetőséget teremtek arra, hogy az örömre, a szeretetteljes együttlétre fókuszáljon néhány önfeledt nap erejéig, és elneveztem Öröm-tábornak.

Így töltöttünk pár felejthetetlen napot a Pilisben.

Beszélgettünk, munkálkodtunk (magunkban és együtt), támogattuk, segítettük egymást, hogy könnyedén, örömmel teremtsük meg szívünk vágyát.

Sok-sok nevetéssel, vidámsággal, örömkönnyel...

Íme néhány visszajelzés a résztvevőktől:

" Még mindig nagyon intenzíven élnek bennem a tábor emlékei. Gondoltam, küldök nektek néhány fotót a közösen eltöltött szuper napokról :)"

"Én is alig jövök le rólatok :-D Lélekben még mindg azokban az energiákban vagyok"

"Csodás napok voltak! Köszönet érte mindenkinek!"

Ilyen és hasonló üzenetek röpködtek még jó ideig a tábor után. Sőt, a résztvevők a tél folyamán újra összejöttek, barátságok szövődtek.

Ez adta az inspirációt, hogy idén újra megrendezzem.

Tehát,  ÖRÖM-TÁBOR 2.0 :)

A témát megintcsak a praxisból vettem.

Megfigyeltem, hogy az utóbbi időben, a hozzám fordulók többsége párkapcsolati témában akadt el. És azt is megfigyeltem, hogy az elakadás okainak felderítése, a szerzett sérülések gyógyítása, gyors megoldásokat eredményez, és elvezet a várva várt Társhoz.

Ezúton köszönöm Nektek, hogy saját esetetek megoldásával hozzájárultatok a leghatékonyabb módszer kidolgozásához, amivel stabil, meghitt párkapcsolatot tudunk teremteni életünkben.

Az idei Öröm-tábor résztvevői arra vállalkoznak, hogy segítségemmel megteremtsék a saját értelmezésük szerinti ideális párkapcsolatot.

Téged is érdekel a téma?

Jelentkezz most!

Mi történik ha kitöltötted a jelentkezésilapot?

Néhány napon belül egy küldünk egy megerősítő emailt, amiben igazoljuk, hogy elfogadtuk a jelentkezésedet.

Mivel a férőhelyek száma korlátozott, ez akkor lesz végleges, ha a megadott számlaszámra beérkezik az előleg összege.

Az email tartalmazza a részletes programot és minden egyéb tudnivalót.

Elöljáróban annyit, hogy a tábor 2016. július 7-én délután 5 órakor nyit, és 10-én, vasárnap 14 órakor zárja kapuit.

Várlak szeretettel, barátsággal, 

Hédi

 

Kedves Utitársam!hedimailon

Te is szereted a meséket?

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy boldog ember...„ - az én mesém így kezdődik!

És ha eldöntötted, hogy te is boldog leszel, írjuk tovább együtt a történet(ed)et!

Tarts velem idén is a mesebeli helyen megrendezésre kerülő ÖRÖM-TÁBORBA, hogy a te álmod is valóra váljon.
Egy gyönyörű helyre hívlak, a Tolna megyei Szent András pusztára, ami mézeskalács kastélyával, csodálatos tavacskájával, patakjával, 150 éves platán és szilfáival, remek lehetőséget nyújt testi-lelki töltődésre.
Bizonyosodj meg erről te is:

http://www.szentandraskastely.hu

 

Az idei tábor fókuszában a PÁRKAPCSOLAT és az intimitás áll.

Ha párkapcsolatban élsz, gyere el, hogy még harmonikusabbá, szeretetteljesebbé változtasd azt, ha nincs, gyere azért, hogy megteremtsd.

A gyakorlatok során  beazonosítjuk és lebontjuk saját párkapcsolati korlátainkat, meggyógyítjuk a korábbi párkapcsolatok okozta sebeket, és megtanulunk olyan, a mindennapi életben is könnyedén alkalmazható viselkedési elemeket, amelyekkel behívhatjuk életünkbe a TÁRSat.

A gyakorlatok során a hölgyek megélik vagy újra felfedezik nőiességüket, az urak pedig a bennük szunnyadó nemes lelkű férfit.

Fejlesztjük és gyakoroljuk a párkapcsolati kommunikációt, megteremtjük az  egyéni szabadság és a tartós párkapcsolat összhangját, és kitisztítunk mindent, ami az intimitás megélésének útjában áll.

Gyere velünk, élvezni fogod! ☺

 

hedimailon2A részletes programot a jelentkezőknek küldöm el.

Legyen a mese valóság! Ne feledd, megérdemelsz minden jót!

A tábor időpontja: 2016. július 7-10.

 

Szeretettel, barátsággal:

Hédi

 

 

 

 

comments

ThetaHealing alaptanfolyam

Ha érdekel a lehetőség, keress meg kérlek! Theta Healing alaptanfolyam kep

Az alaptanfolyamon megtanuljuk, hogyan hangoljuk theta állapotba az agyunkat, és konzulensként hogyan segítsünk ebbe az állapotba másokat.

Megtanuljuk leolvasni és gyógyítani a klienseket és önmagunkat.

Dolgozunk a hitrendszerekkel, amelyek blokkolják különböző életterületeinket; beazonosítjuk és lecseréljük azokat olyanokra, amelyek választott utunkat támogatják.

Megismerjük a 7 létsíkot, dolgozunk angyalokkal és megtanuljuk kivédeni a pszichikai támadásokat.

Manifesztálunk lélektársat, és ezzel a különleges technikával könnyen, gyorsan meggyógyítjuk a lelkünket a korábbi traumákból.

Hab a tortán, hogy megtanuljuk leolvasni a jövőt, aktiválni a DNS-ünket és kapcsolódunk a fiatalság forrásához.

Jól hangzik, ugye?

A tanfolyam amerikai oklevelet ad, amellyel felkerülhetsz az amerikai honlapra is (  as a certified theta healer, www.thetahealing.com ) és hivatalosan dolgozhatsz theta healing konzulensként bárhol a világon.

Biztos vagyok benne, hogy neked is felkeltette az érdeklődésedet. Ha megengeded magadnak, hogy az életed egy magasabb, teljesebb szinten éld, és/vagy elhivatottságot érzel, hogy segíts másoknak.

Szeretettel várlak :)

 

comments

Haladó ThetaHealing 

Ha érdekel, kérlek keress meg!

Ezen a kurzuson tovább mélyítjük az alaptanfolyamon megszerzett ismereteinket.Több, mint 500 pozitív, támogató letöltés után tökéletesítjük a technikát, amellyel az önszabotáló hitrendszereket felismerjük, javítjuk.

Erőteljes gyakorlatokra készülj, amelyek azonnali pozitív változásokat hoznak Neked. Ilyen például a "Bébi az anyaméhben" és a "szabadon szálló emlékek (műtét, baleset, ájulás, módosult tudatállapotok) kezelése".

Megtanuljuk a növények és az állatok gyógyítását, a kristályok programozását. Megtisztítjuk a tudatunkat a félelmektől, fóbiáktól és a neheztelésektől.

Fantasztikus! Biztos vagyok benne, hogy Te is szeretnéd megtapasztalni ezt a felszabadultságot és könnyedséget. A tanfolyamon való részvétel feltétele az alapkurzus elvégzése.

Várlak szeretettel :)

 

 

 

 

 

comments

Újra asztrológia tanfolyam 

Sokan kérdeztétek tőlem tavaly, hogy mikor indítok újra asztrológia tanfolyamot.

Jó hírem van: szeptember 21-én 17 órakor egy lelkes és elszánt csapattal újra felfedezzük az égre írt tudást. Ha hívást érzel, ne habozz, jelentkezz most!

Időpont: hétfőnként 17 óra, december 21-ig.

A tanfolyam díja 60.000 Ft/ szemeszter

Szeretettel várunk Richter Krisztával! :)

 

comments

Ericksoni Hipnózis

Ki volt Erickson? Mi az az ericksoni kommunikáció?

Dr. Milton H. Erickson a XX. század leghíresebb hipnoterapeutája volt, aki emberek ezreinek segített új alapokra helyezni életét, viselkedését, gyógyulását. Súlyos betegségéből gyógyulva először saját életében figyelte meg, hogyan képes közvetlenül szót érteni a tudattalannal. Később orvosként és gyógyítóként egyre többet alkalmazta a saját maga által fejlesztett hipnoterápiás módszert.

 Erickson a varázslatot teremtette meg a kommunikációban

Módszerének alapja az a tapasztalás, hogy mindenkiben vannak aktiválható erőforrások.
A tudatalatti megnyitása lehetővé teszi, hogy a személy azt tegye, ami nem ellenkezik önmagával, és segít, hogy az általa vágyott változáson keresztül menjen.

A hipnoterapeuta összhangot és bizalmat alakít ki, biztosítja a személy bizalmát, kényelmét.  Az Ericksoni hipnózisban a transzállapot előtt a hipnoterapeuta megbeszéli a klienssel, hogy milyen cél elérésén kíván dolgozni. Majd instrukciókat ad, amelyek a viselkedés megváltozását eredményezik. Olyan viselkedéseket mutat be, amelyek különbözőek, de következetesek is, hogy a kívánt eredmény felé haladhassanak.

Majd hipnotikus kommunikációba kezdenek, ami elvezet a kliens transzállapotához.

Az Ericksoni hipnózis természetes úton, természetes közegben alkalmazható, az életszerű helyzetek és megoldások a személy életét, és jellemvonásait tükrözik.

Gyengéd és nagyon hatékony módszer a klienst zavaró viselkedés megváltoztatására.

Pl. kommunikációs nehézségek, önértékelési zavarok, függőségek stb.

Amíg a fentieket olvastad, talán épp azon gondolkodsz, hogy neked hogyan válik be ez a kellemes és mulatságos módszer. Akár ki is próbálhatod, itt a lehetőség.

Szeretettel várlak :)

 

comments

Kérdezz! - Felelek

Sokan kértétek tőlem az utóbbi időben, hogy tartsak újra gyakorlóestet.

Íme! :)

Egy új, nagyon egyszerű problémamegoldási módszert szeretnék megmutatni nektek, ha úgy tetszik, ásási technikát. Gyors eredményt hoz, és nemcsak thétások tudják használni.

Hozzájárulás: 5.000.- Ft Jelentkezzhetsz itt:

kerdezz felelek2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments
loader
febr.
21

2019.02.21 09:30 - 2019.02.21 17:00

márc.
7

2019.03.07 18:00 - 2019.03.07 19:00

Kedves Látogatóm,
szellemi utadon időről - időre melléd szegődöm, és néhány aktuális infóval segítelek.