Theta Healing - Asylum, a lélek-fogadó


ThetaHealing? Mi az?

 

Kedves Olvasóm,

ha ismersz engem, tudhatod rólam, hogy nyitott vagyok minden új módszer megtanulására, amivel mélyebb önismeretre, ezen keresztül gyógyulásra, és egy teljesebb életre válunk képessé.

Ugyanakkor azt is tudhatod rólam, hogy kizárólag olyan módszerek mellett kötelezem el magamat, amit a praxisban már kipróbáltam és működőképesnek találtam.

A Theta Healing ilyen. Az általam ismert önismereti, önfejlesztő módszerek közül az egyik leghatékonyabb.

Úgy látom, hogy az új idők szelleme új terápiás módszereket is kíván.

Már „nincs idő” az évekig tartó analízisre, ami egy-egy visszatérő önszabotáló viselkedésminta megértéséhez ugyan hozzásegít(het), de a változtatáshoz kevés.

A ThtetaHealing módszerével könnyen megtalálhatod az életed minőségét meghatározó, tudattalan szinten ható hiedelmeket és meggyőződéseket.

Miért olyan fontos, hogy tudatosan is megismerd az önszabotáló hiedelmeidet?

Az életünkben a hiedelmek a legerősebb szűrők. Azokon keresztül értelmezzük a világot – ezek irányítják az életünket, hogy mit szeretünk, és mit nem szeretünk, hogy mi lehetséges és mi nem lehetséges, és nem utolsósorban, hogy mit gondolunk magunkról.

Az már persze általad is ismert dolog, hogy amit magunkról gondolunk, azt sugározzuk ki, és ennek megfelelő tapasztalataink lesznek. Aztán persze kesergünk, haragszunk, hogy milyen gonosz a világ…

Nos, bármilyen furcsán hangzik, ezek is, mint minden más is az életünkben, értünk van, minket szolgál.

Most talán csodálkozol ezen a kijelentésen…

A tudatalattink minden eseményre, történésre, amelyre fájdalommal, szégyennel, haraggal vagy éppenséggel örömmel, elégedettséggel, büszkeséggel reagálunk, egy-egy szabályt alkot önmaga védelmében/érdekében, amely különböző viselkedési mintákban jelenik meg.

Ezek lehetnek támogatóak vagy korlátozóak. Azonban ha egyszer szabály született, az elme  nem vizsgálja többé annak igazságtartalmát, csak ismétli a mintát unos-untalan.

A theta agyhullám, amellyel a Thetahealing®  során dolgozunk, segít megtalálni azt a pontot, amikor ezek a minták megszülettek benned, és átírhatjuk a programot. Olyan ez, mintha újra formatálnánk a  számítógép Winchesterét.

Mit jelent ez? Hogy elménket theta hullámra hangolva, kinyílik a tudatos és a tudattalan közötti  kapu, hatalmat kapunk az addig hozzáférhetetlen tartalmak megváltoztatáshoz.

Mindez szinte eufórikus érzéssel társul, ami a Thetahealing előtt ismeretlen volt számomra.

Gyógyul a test, gyógyul a lélek, felszabadul a kreativitás, és megtapasztalhatod, hogy a világ, amiben élsz, egy barátságos és támogató hely, ahol minden a Te boldogságodat szolgálja.

És elkezdhetsz teremteni…

Bármit. Boldog kapcsolatokat, vágyott hivatást, egészséget, anyagi bőséget… Bármit.

Hiteles példákkal nemcsak a saját életemből szolgálhatok, hanem a klienseiméből is (természetesen ha kérik, inkognitójuk megőrzésével).

És a legfontosabb: MINDENKI KÉPES RÁ!

Ha eleged van a kudarcokból, a nyavalygásodból, ha már nem akarsz többé másokat hibáztatva élni, és szeretnéd átvenni az irányítást a saját sorsod felett, akár jelentkezhetsz is most a tanfolyamra. hedi.bacsa@lelekfogado.hu

Szeretettel várlak

 

comments
loader
dec.
21

2018.12.21 17:00 - 2018.12.21 18:00

Kedves Látogatóm,
szellemi utadon időről - időre melléd szegődöm, és néhány aktuális infóval segítelek.