Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pénzteremtés – könnyedén

július 27 @ 17:00 - 18:30

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every week that begins at 17:00 on hétfő, repeating indefinitely

An event every week that begins at 17:00 on hétfő, repeating indefinitely

An event every week that begins at 17:00 on hétfő, repeating indefinitely

Pénzteremtés

Miért nincs soha annyi pénzed, amennyit szeretnél?

Ezen a kurzuson feltárjuk, hogy mi akadályozott téged eddig a vágyaid valóra váltásában. Meglepő dolgokat fogunk találni… Minden nézőpont, hitrendszer és érzelem előkerül majd, ami a sikeredet aláaknázza.

Mik lehetnek ezek?

Például a szegénységtől való félelem, a múltbeli pénzügyi döntések megítélése vagy az a gondolat, hogy ha túl sok pénzed lesz, egyedül maradsz, mert nem fogad majd be az a környezet, ahová jelenleg tartozol.

Pontosan mit fogunk tanulni?

Tanulunk egy kis közdazdaságtant – másképpen, mint eddig gondoltad.

Új, egyéni tartalommal töltjük meg a pénz és a bőség fogalmát.

Beazonosítjuk, kitöröljük az összes szűkösséget okozó programot.

Egyszerű és praktikus eszközöket mutatok, hogy irányítást szerezz a pénzügyeid felett anélkül, hogy pénzügyi szakemberré kellene válnod.

Milyen formában fogunk tanulni?

Heti 2 alkalommal egy virtuális csoportszobában találkozunk, ahol lesznek rövid informatív előadások, egyéni gyakorlatok. A találkozások között sem hagylak magadra, hiszen emailben küldök rövid házi feladatokat, illetve lesznek hanganyagok és videó, amit letölthetsz majd.

Mennyi időt igényel tőled ez a kurzus?

2 hét alatt 4-szer másfél órát leszünk együtt egy virtuális tanulószobában. További minimum 2 órát igényel tőled ez idő alatt a házi feladatok elvégzése. Természetesen ha több időt szánsz rá, az busásan megtérül.

Lehet közben kérdezni majd?

Lehet. A tanfolyam ideje alatt kérdéseket tehetsz fel élőben a zoom-os webináriumokon szóban és írásban is. Ezen kívül létrehozok egy zárt Facebook csoportot, ahol szintén szívesen válaszolok a feltett kérdésekre.

Mitől más ez, mint a többi?

Az elméleti ismereteken túl gyakorlati eszközöket is tanítok neked, amiket azonnal használni tudsz. Ezen felül lehetőséged van egy önfejlesztő zárt csoporthoz tartozni, ahol a tagok kölcsönösen támogatják, inspirálják egymást. Továbbá a tanfolyam befejezése után plusz 2 hétig tehetsz fel kérdéseket a Facebook csoportban, amire válaszolok.

Ha emellett egyéni mentorálásra is igényt tartasz, a prémium csomag választásával most egyharmad áron, mindössze 5.000.- Ft-ért kérhetsz egy 45 perces egyéni konzultációt velem.

Mennyibe fog kerülni?

14.900.- Ft lesz az alapcsomag ára. Ez tartalmazza a 4×1,5 órás zoom webináriumot, egy munkafüzetet, a hanganyagokat és a videót, valamint a zárt csoportban lévő tagságodat összesen 4 héten keresztül.

Ehhez most szuper kedvezménnyel, 5.000.- Ft-ért kérhetsz egy 45 perces személyes konzultációt velem, ahol a Te személyes problémáidra keresünk megoldásokat.

Megéri az időt, a pénzt rászánni?

Ez a 6-8 óra 2 hét alatt megváltoztathatja a pénzteremtő szokásaidat. Ráadásul a feladatokat bármikor újra elvégezheted, ha megtorpannál később.

Nézd meg, hogy mi az ára annak, ha nem változtatsz, ha minden a régi marad a pénzügyi valóságodban? Nem szeretnéd, igaz?

Az, hogy most itt vagy, és éppen ezeket a sorokat olvasod, azt mutatja, hogy változást szeretnél. Most megtanulhatod a bőségteremtés egy könnyed formáját.

Ugye, hogy így már megéri időt és pénzt áldozni a tanfolyamra?

Mikor kezdődik?

Ez a kurzus 2020. május 19-én kezdődik 17 órakor.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az alábbi jelentkezési formula kitöltése után, utald át a részvételi díjat, és már küldöm is a további tudnivalókat. Elsőként egy kis olvasnivalót, hogy a kezdésig hangolódj a bőségre.

Neked való ez a tanfolyam?

Nem való neked,

  • ha nem hiszel abban, hogy változhat az anyagi helyzeted
  • ha nem vagy hajlandó változtatni a véleményeden
  • ha csak várod a csodát, de nem teszel semmit.

Neked való,

  • ha meguntad a szűkösséget
  • ha kíváncsi vagy új pénzteremtő eszközökre
  • ha elhatároztad, hogy változtatsz

JELENTKEZEM

Résztvevők visszajelzései:

Drága Hédi – egész délután azon töprengtem, hogy mit is írhatnék, és ne tűnjön elcsépeltnek a Hálás Köszönet. Amit érzek, hogy minden pillanatát megérte a várakozásnak, ez egy olyan tanfolyam volt, ami Világokat nyitott meg bennem, még nem mindegyiken érzem azt, hogy belépnék, de megadtad a választási lehetőséget, hogy bármikor beléphessek. Könnyed most minden – még kavarognak bennem a régi minták és érzem ezt, de ami fura és imádom, hogy utoljára ilyen nyugodtan és jól Londonban éreztem magam, most meg a családommal és ez csak az első nap. Nagyon érdekes volt, nem tudom szavakba önteni, az az igazság. Ezt most igaznak élem meg – ami most nagyon inspirál, hogy egy olyan csodás Hédi áll mindezek a tudások mögött akiben benne van a szabadság, a nyitottság, a szeretet, a kétely, a kíváncsiság, a jövő/múlt/jelen, a ragyogás és az alázat. Még egyszer hálás köszönet Mindenért!

Kinga, Maglód

Számomra nagyon érdekes, hasznos és gazdag volt ez a tanfolyam. Meglepődtem, hogy a pénzzel / bőséggel / sikerrel / teremtéssel kapcsolatosan milyen sokszor előjöttek bennem olyan programok, beakadások, családi minták, amiket tisztítottunk. Mindezt Héditől megszokott könnyedséggel, humorral, hatékonysággal és mélységgel, alapossággal feldolgozva, támogató csoportban –  igazán felszabadító volt. Mindenkinek szívből ajánlom!

Tamás, Budapest

Húúú! Mennyi mindent kaptam! Ez a tanfolyam alaposan átalakította a pénzzel kapcsolatos gondolataimat. Sőt! Kezdenek szokássá válni azok az eszközök, amiket kaptam. “Apró” csodák is történtek már. A héten például egy nagyon érdekes , és nem mellékesen jól fizető felkérést kaptam egy új munkára! 🙂 Szóval köszi, Hédi! Jó befektetés volt! 🙂

Niki, Zalaegerszeg

És ez csak néhány a lehetséges sok közül, amiket beazonosítunk, kitisztítunk és lecserélünk. Egy biztos, a dolgok minden esetben szédületes iramban meglódulnak az életedben.                                                         

Ha szeretnéd megtapasztalni a jólétet, jelentkezz most!Jelentkezés az eseményre

Részletek

Dátum:
július 27
Times:
17:00 - 18:30
17:00 - 18:30
Esemény kategória:

Helyszín

Online