Lélek-fogadó - Asylum, a lélek-fogadó


 
    Elakadás - elindulás, egy workshop játékosan
 

ElakadasHa úgy érzed, hogy bizonyos életterületeden elakadtál, és egyre jobban feszít a helyzet, szinte már állandóan jelenlévő frusztrációt okoz, akkor ez a program pont neked szól.
Röpke 3 óra alatt megtalálod a számodra legideálisabb megoldást, legyen az karrier, párkapcsolat, pénz vagy bármi más.
Ehhez a keretet egy játék adja, amely könnyeddé és mégis hatékonnyá teszi a munkát. Ezen keresztül hozzáférsz saját belső bölcsességedhez, ami tisztánlátást és cselekvő erőt ad neked az adott témában.
Ha már Te sem ragaszkodsz ahhoz az ósdi elképzeléshez, miszerint fejlődni, továbblépni csak szenvedés árán lehet, akkor ne habozz, jelentkezz most!

Segítségül 2 visszajelzés az előző játék után:

Az elindulás program segített letisztítani és egyszerűnek látni két nagy életterületem összefüggéseit és sorrendiségét. Most sikerült máshogy döntenem a témaválasztásom során és ezáltal megtalálnom a saját magammal és másokkal kapcsolatos felelősség lényegét, súlyát. Így sokkal könnyebb arra fókuszálnom, ami az én valódi célom.
Köszönöm Neked a kérdéseket, észrevételeket, illetve a csoportnak, hogy témájukkal, észrevételeikkel hozzáadtak a formálódásomhoz.
Érzek egy STARTgomb benyomást ?
Manna

A leginkább azt veszem észre, hogy sokkal őszintébb vagyok. Eddig sem voltam egy füllenteni tudó típus, de sokszor éreztem magam rosszul, ha felvállaltam az érzéseimet, haragot, bánatot, örömöt ...ahelyett, hogy csak szép álarcot mutatva minden rendben levőnek látszana. Az elmúlt napokban egyszer sem volt bennem olyan érzés, hogy szégyellnem kell, mert megérintett és elsírtam magam az ünnepélyen a gyerekek, s a kollégáim szeme láttára; nem süllyedtem el az önvádban, amiért a családi összejövetelen kihagytam egy bő fél órát, mert épp értéktelennek láttam magam, aki senkinek sem kell, tetézve nagy adag önsajnálattal. Először fogalmaztam ma meg a főnökömnek veszekedés nélkül, hogy miért érzem azt, hogy semmibe veszi a munkám, engem - és jutottunk el megbeszélésig, s tán az egymást megértésig (legalább egy kicsit).
Szóval jól érzem magam a bőrömben, bár bevallom szokatlan, hogy felvállaljam: sebezhető vagyok, fáradt vagyok, sőt kimerült, néha elkeseredett, kicsi és értéktelen - s mindez valójában az én bensőmben jön létre, s nem a többiek az okai. Az én félelmeim, az én el nem fogadott múltam, az én sárkányom. De megmutatja magát. És jobb így! Stabilabb, erősebb vagyok, nem hajszol a megfelelési vágy, a nem is tudom mi, hogy mindent jónak mutassak. Meddig lesz így? Hogyan tovább? Kialakul. A saját teremtő erőmet kell megismerni - vagy csak felvállalni? :) Csodás volt veletek lenni. A kiscsoportos, közös megnyílás - Köszönöm!! Bakonyvári Juditbacsa.hedi@gmail.com vagy +36309530334

Részvételi díj: 8000 Ft

 

 
 

loader
júl.
20

2019.07.20 10:00 - 2019.07.20 18:00

júl.
21

2019.07.21 10:00 - 2019.07.21 18:00

Kedves Látogatóm,
szellemi utadon időről - időre melléd szegődöm, és néhány aktuális infóval segítelek.