Lélek-fogadó - Asylum, a lélek-fogadó


Gazdagság, bőség, pénz tanfolyam 2017. november 30

d34b4b1a71152abf01162ff1763d269a

Résztvevő visszajelzése:

Drága Hédi ❤ – egész délután azon töprengtem, hogy mit is írhatnék és ne tűnjön elcsépeltnek a Hálás Köszönet. Amit érzek, hogy minden pillanatát megérte a várakozásnak, ez egy olyan tanfolyam volt ami Világokat nyitott meg bennem, még nem mindegyiken érzem azt, hogy belépnék de megadtad a választási lehetőséget, hogy bármikor beléphessek. Könnyed most minden – még kavarognak bennem a régi minták és érzem ezt, de ami fura és imádom, hogy utoljára ilyen nyugodtan és jól Londonban éreztem magam, most meg a családommal és ez csak az első nap. A thetát az Accessel könnyeddé és szabaddá tetted – nagyon érdekes volt, nem tudom szavakba önteni az az igazság. Nagy érdeklődéssel várom a fejleményeket. Ezt most igaznak élem meg – ami most nagyon inspirál, hogy egy olyan csodás Hédi áll mindezek a tudások mögött akiben benne van a szabadság, a nyitottság, a szeretet, a kétely, a kíváncsiság, a jövő/múlt/jelen, a ragyogás és az alázat. Mégegyszer hálás köszönet Mindenért!

KInga, Maglód

 

Számomra nagyon érdekes, hasznos és gazdag volt ez a tanfolyam. Meglepődtem, hogy a pénzzel / bőséggel / sikerrel / teremtéssel kapcsolatosan milyen sokszor előjöttek bennem olyan programok, beakadások, családi és történelmi minták, amiket már a korábbi képzéseken Is megtaláltunk és más aspektusokból tisztítottunk. Mindez Héditől megszokott könnyedséggel, hatékonysággal és mélységgel, alapossággal feldolgozva, támogató csoport közegben igazán felszabadító volt. Mindenkinek szívből ajánlom!

Tamás, Budapest

 

 

Ezen a kurzuson segítségünkre lesz egy alapos kérdőív, amelynek segítségével letesztelhetjük, hogy mi akadályozott eddig abban, hogy a vágyaid valóra váljanak. Meglepő dolgokat fogunk találni... 

Ezek a mélyen gyökerező programok szabotálják a sikert. Ez a magyarázata annak, hogy miért működik nagyon alacsony hatásfokkal minden más technika.

Beazonosítjuk, kitisztítjuk és pozitívakra cseréljük ezeket. Dolgozunk még az Idő és a Tér törvényével, leolvassuk a jövőt, ingatlan vásárlással, eladással és vállalkozással, és mindennel, ami a pénzzel és a teremtőképességgel kapcsolatos. 

Egy biztos, a dolgok minden esetben szédületes iramban meglódulnak az életünkben. Ha szeretnéd megtapasztalni a jólétet, jelentkezhetsz most.

Befektetésed: 56 eFt

Kuponkód: boseg2017okt

Várlak szeretettel :)

 

loader
dec.
21

2018.12.21 17:00 - 2018.12.21 18:00

Kedves Látogatóm,
szellemi utadon időről - időre melléd szegődöm, és néhány aktuális infóval segítelek.