Access Bars tanfolyam Budapest

0
179
Access Bars

“Én agyalós vagyok!”, “Állandóan gondolkodom” – ezeket hallom szinte minden kliensemtől eleinte.

Képzeld el, hogy milyen érzés lenne, ha valaki megnyomna egy gombot a fejeden, és ezzel megszünne a zavaró zaj az elmédben. Agyalás helyett pedig egy tiszta tudattal tudnál ránézni az életedre, és cselekedni – másképpen, mint korábban.
Ezt kínálja neked a Bars kezelés. A kurzuson pedig elsajátíthatod ezt az egyszerű, ám csodás módszert.

Mi az a Bars?

A barok a fejünkön lévő pontok, számszerűen 32, amiket bizonyos kombinációban és sorrendben megérintve csodás változásokat érhetünk el. Elengedhetünk olyan régi, bemerevedett nézőpontokat, amelyek korlátozzák a lehetőségeinket.

Hogyan tud egy nézőpont korlátozni?

Ha egy dologgal/emberrel/helyzettel kapcsolatban eldöntöm, hogy az rossz/helytelen/kellemetlen stb, akkor az, mint ítélet megakadályoz abban, hogy legközelebb nyitottan kapcsolódjak hozzá, és az ítéletem miatt mindig csak ugyanazt a rosszat látom benne.

Újra és újra átélem vele azt a negatív élményt, amit akkor, amikor a nézőpontomat kialakítottam vele kapcsolatban.

Ilyen módon, a nézőpontjaink teremtik a valóságunkat.

Ha megváltoztatjuk a nézőpontjainkat, megváltozik az életünk is. Ennek egy hatékony és egyszerű eszköze az Access bars kezelés. Nagyjából 1 óra alatt hatalmas változás érhető el a kezelés által. Aki átélte a megkönnyebbülést a kezelést követően, azonnal meg akarja tanulni a módszert. Mindkettőre van lehetőség. Bármelyiket választod, szeretettel várlak.


Helyszín: Szemere u. 21, Budapest, 1055
Részvételi díj: Az access bars kezelés ára 20.000 Ft, az access bars tanfolyam ára 63.000 Ft. Ismétlőknek és 15-18 éves korig 31.500 Ft, 14 éves kor alatt ingyenes.

There are no upcoming események at this time.

Időpont:

Jelentkezés az eseményre

És itt egy videó, amiben a bars kezelések hatását igazolják tudományos vizsgálatokkal