Asztrológia, önismeret


Párkapcsolati elemzés

"Örömöm sokszorozódjék a te örömödben. Hiányosságom váljék jósággá benned."
                                                                                                                 Weöres Sándor 

Lehetőség van két ember horoszkópjának összevetésére. Megvizsgáljuk, hogy kapcsolatuknak mik az erősségei és hol vannak a feszültségek, valamint, hogy milyen lehetőségek mutatkoznak a feszültségek kezelésére, oldására.. Ha a tanácskérő egyedülálló, feltérképezzük és tudatosítjuk benne a saját párkapcsolati motivációit és azokat a mentális blokkokat, amelyek megakadályozzák őt abban, hogy boldog párkapcsolatban éljen. Ezen információk birtokában könnyű megtalálni a kulcsot egy tartós, meghitt kapcsolat megteremtéséhez.

 
Szeretettel várlak!
 
Jelentkezz be most a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen vagy a 30/9 530 334-es telefonszámon!
comments

 Önismeret

"Nagy bátorság szükséges ahhoz, hogy azzá válj, aki valójában vagy."

(Edward Estlin Cummings)

Azonban ha megvan a szükséges bátorságod, mi segítünk, hogy megismerhesd önmagadat, és elindulj a boldogságod felé. A boldogság nem más, mint egyfajta elégedettség, belső derű és lelki béke. Ha ezt elérted, szabadon teremthetsz bármit az életedben: bőséget, boldog kapcsolatokat, sőt még időt is.

Nos, van hozzá bátorságod?

Kezdheted önállóan is. Ehhez minden héten 3 önismereti kérdéssel tudlak segíteni.

ITT kérheted a kérdéseket.

 

Ha elakadtál,  a személyes konzultációt is választhatod.

Jelentkezz  a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen 

vagy a 06-30/ 9 530 334-es telefonszámon.Bacsahédi Small

 

comments